Ontdek de lekkere Knorr Bio Soepen!

Ontdek de lekkere Knorr Bio Soepen!

Helemaal bio en onweerstaanbaar Knorr


Goed nieuws voor Bio-liefhebbers: Knorr gaat Bio*

De lekkere smaak van groenten afkomstig uit de biologische landbouw zijn vanaf nu te proeven in 2 Knorr Bio soepen exclusief verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde Delhaize. 

Knorr Bio soepen worden gemaakt uit geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten uit gecontroleerde biologische landbouw. Knorr Bio soepen worden –net als andere bioproducten- streng gecontroleerd. Knorr Bio soepen kregen precies daarom het biogarantie label mee. 

Helemaal bio en onweerstaanbaar Knorr – dat is goed nieuws voor genieters die van de natuur én van soep houden. Heel wat natuurliefhebbers zijn trouwens ook échte soepfans.  

Groentenweelde

In deze Groentenweelde brengt Knorr de 9 verschillende smaken van de groenten afkomstig van biologische landbouw volledig in harmonie : wortelen, aardappelen, ajuin, selder, brocolli, koolraap, prei, tomaat en witte kool.

Deze velouté is een echte verwennerij voor de hele familie.  Al de ingrediënten in deze soep zijn afkomstig van biologische landbouw.

Tuingroenten

Met als basis zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, afkomstig van biologische landbouw, proef je in deze soep verschillende lekkere groenten die fijn doorgedaan werden: worteltjes, aardappelen,selder, ajuin en groene groenten.  Al deze ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.* ‘Bio' en 'biologisch’ zijn wettelijk beschermde termen. Ze mogen alleen vermeld worden op voedingsproducten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Opdat niemand deze termen ten onrechte zou gebruiken, staan bedrijven die bioproducten op de markt brengen, verplicht onder controle. De wetgever bepaalt ook in detail hoe een biologisch landbouwbedrijf, een biologische veehouderij of voedselverwerkend bedrijf te werk moet gaan, om biologische producten op de markt te brengen. Voor veel consumenten staat ‘biologisch’ dan ook voor eerlijke en smakelijke kwaliteitsvoeding die tot stand kwam op een natuurlijke wijze met respect voor mens, dier, plant en milieu. Naast de wettelijke normen staat ‘biologisch’ ook voor een ideaal. De biologische beweging bestaat al tientallen jaren, het wettelijk kader kwam in 1991. Ook nu streven aanhangers van biologische landbouw naar steeds meer duurzaamheid: ecologisch, sociaal en economisch. De internationale koepelorganisatie voor bio, IFOAM zet vier principes centraal die wereldwijd door de biosector worden onderschreven. Deze principes ‘Gezondheid, Ecologie, Zorg en Billijkheid’ gaan veel verder dan enkel het ecologische aspect dat sterk is uitgewerkt in de Europese wetgeving en waarmee de biosector doorgaans geassocieerd wordt. De vier principes integreren een visie op voedsel en voedselproductie waarbij de ecologische, sociale en economische duurzaamheid wereldwijd hand in hand gaan. Meer informatie op www.biomijnnatuur.be


biosoep_sfeerbeeld.jpg

 
close