Flavour home

Knorr - Flavour Of Home

Bekijk de heldhaftige reis van een moeder doorheen het noordpoolgebied om haar dochter de smaak van thuis te bezorgen.


Smaak

Bij Knorr is ons doel om smaak te brengen in het leven van de mensen. Wij geloven dat smaak meer is dan alleen maar een kenmerk van voedsel. Het gaat om emoties, de betekenisvolle momenten van het leven samen met onze dierbaren, en natuurlijk het heerlijke voedsel waar we samen met hen van genieten. Smaak is iets dat moet worden gevierd.

Smaken hebben de kracht om ons in vervoering te brengen, ons speciaal of nostalgisch te voelen en ons hart met liefde te vullen. Smaak is dus iets verbluffends, maar wat is nu de beste smaak ter wereld?

Onze film brengt het waargebeurde verhaal van een moeder en een dochter, en toont dat de beste smaak ter wereld in feite de smaak van thuis is.


Achtergrond van de film

Carmen groeide op in het Engelse Portsmouth in een gezin waar maaltijden een speciale centrale plaats hadden. Nu werkt ze in het noordpoolgebied, waar deze thuisbereide maaltijden nog slechts een blije herinnering zijn.

Ze is daar meer dan drie jaar geleden beginnen te werken. Hoewel het leven in het noordpoolgebied niet altijd even gemakkelijk is, houdt Carmen echt van dit gebied. Maar ze mist wel haar moeder en haar familie. Buiten haar weten om hebben we Carmens moeder vanuit Portsmouth naar het noordpoolgebied gestuurd. Onze film Knorr – Flavour of Home brengt het verhaal van die reis.

Bekijk de film en volg Carmens moeder op weg naar haar dochter om haar de beste smaak ter wereld te brengen: de smaak van thuis.

 

 
close