Aspergerolletjes met gerookt spek

Aspergerolletjes met gerookt spek

0 (0) | Geef als eerste een beoordeling
Close

Wat vind jij van dit recept?

Klassieke hollandaisesaus helemaal zelf maken is nogal een uitdaging. Knorr Hollandaisesaus maakt het een stuk makkelijker. Hollandaisesaus kan als basis dienen voor een hele reeks andere klassieke sauzen, zoals bearnaisesaus op smaak gebracht met dragon of mosterd van Dijon.

  • Personen4
  • Bereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd20 minuten

Ingrediënten

  • 1 zakje Knorr Hollandaisesaus
  • 1 grote bussel groene asperge
  • Een handjevol verse rozemarijnblaadjes
  • 4-8 dunne sneetjes gerookt spek of magere ham

Bereiding

  • Reinig en schil de asperges en breek de houtige uiteinden af.
  • Kook de asperges 5 minuten in kokend, licht gezouten water. Laat ze uitlekken en afkoelen.
  • Verdeel de asperges in porties. Voeg aan elke portie rozemarijnblaadjes toe. Wikkel elke bundel in een sneetje spek.
  • Bak de aspergerolletjes voorzichtig in een pan.
  • Maak de Knorr Hollandaisesaus klaar volgens de instructies op de verpakking.
  • Dien de warme aspergerolletjes op met de hollandaisesaus.
  • Tip

    Roer eens een koffielepel vers geperst sinaasappelsap onder hollandaisesaus.

close