Pasta met tomatensaus en chorizo
Verras jouw gezin met deze heerlijke pasta. Klaar in slechts 30 minuten!
-
Knorr Bouillonketeltje Groenten
Knorr Bouillonketeltje is een smaakvolle, authentieke bouillon die perfect smelt in al je gerechten. De beste ingrediënten werden zorgvuldig geselecteerd, langzaam ingekookt en handig verpakt. Laat het keteltje smelten in je stoofpotjes, wokgerechten en sauzen voor een heerlijk volle smaak!
- Personen4
- Bereidingstijd15 minuten
- Kooktijd20 minuten
Ingrediënten
- 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
- 2 blikken tomatenblokjes van 400 g of 1 kg verse tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
- 4-5 ansjovisfilets, fijngesneden (optioneel)
- 2 el vloeibare margarine
- 1 ui, in stukjes
- 2 teentjes look, fijngehakt
- 150 g chorizo, in sneetjes
- 1 middelgrote rode paprika, in stukjes
- 1 kl gerookt paprikapoeder
- 0,5 kl cayennepeper
- 200 g spaghetti
- Een handvol verse peterselie, fijngehakt
Bereiding
- Bak de chorizosneetjes, de paprika, de ui en de look gedurende 5 à 8 minuten in de vloeibare margarine. Roer regelmatig.
- Voeg de tomaten, het bouillonketeltje, de ansjovis, het paprikapoeder en de cayennepeper toe. Breng aan de kook. Zet het vuur daarna wat zachter en laat 10 à 15 minuten sudderen.
- Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
- Voeg de pasta toe aan de saus en roer goed om. Strooi er voor het serveren de verse peterselie over.
Tip
Je kunt deze pittige pastasaus een beetje ‘intomen’ door er 100 ml light room aan toe te voegen.