Griekse hamburgers

Griekse hamburgers

4 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Zorg dat je zeker genoeg van deze Griekse hamburgers maakt, want je zult zien dat de stapel héél snel zal verminderen. De Knorr bouillon houdt de burgers lekker sappig en voegt extra smaak toe.

  • Personen4
  • Bereidingstijd20 minuten
  • Kooktijd15 minuten

Ingrediënten

  • 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees
  • 2 el water
  • 500 g rundergehakt
  • 1 el vloeibare margarine
  • 1 el citroensap
  • 1 kl gemalen zwarte peper
  • 1 kl gedroogde rozemarijn
  • 1 kl gedroogde oregano
  • 1 teentje look, fijngehakt

Bereiding

  • Los het bouillonblokje op in het water. Meng samen met de rest van de ingrediënten.
  • Vorm mooie burgertjes van het mengsel. Wikkel ze elk apart in een stukje vershoudfolie en leg ze minstens een uur in de koelkast.
  • Grill de hamburgers op een middelhoog vuur. Reken ongeveer 7 minuten aan elke kant.
  • Tip

    Serveer deze heerlijke burgers met tomaat, fetakaas en dunne ringetjes rode ui.

close