Gegrilde zalm met Saus voor Asperges

Gegrilde zalm met Saus voor Asperges

Gegrilde zalm gaat perfect samen met fijne afgekoelde Saus voor Asperges.

0 (0) | Geef als eerste een beoordeling
Close

Wat vind jij van dit recept?

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Personen: 4

Bereiding

  1. 1 Verwarm de grill. Meng Knorr® Saus voor Asperges met verse room en zet opzij. Meng de suiker, de mosterd, de sojasaus en 1 el. vers citroensap.
  2. 2 Smeer de zalmfilets in met het mengsel. Schil de asperges en snij de uiteinden eraf. Smeer ze in met wat olijfolie en breng op smaak.
  3. 3 Gril de zalm en de asperges gedurende 10 minuten. Serveer met een gemengde salade en de Saus voor Asperges.
  • VARIATIE: Voeg wat fijngehakte kruiden zoals bieslook of dille toe aan de Saus voor Asperges. Gril ook wat andere groenten zoals pepers, courgetten en rode uien.
  • Ingrediënten

    • 1 Brik Knorr® Saus voor Asperges
    • 200 ml verse room
    • ½ tl. suiker
    • 2 el. mosterd
    • 1 el. sojasaus
    • 1 citroen
    • 4 zalmfilets van 100 g elk
    • 1 bundel groene asperges
    • 1 el. olijfolie
    • Gemengde slablaadjes
close