Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese, Italiaanse gezelligheid gegarandeerd!

4.2 (20) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Kooktijd: 50 minuten
  • Personen: 4

Bereiding

  1. 1 Pel en snipper de ui en de look. Snijd de wortel en selder in heel kleine stukjes.
  2. 2 Verwarm de margarine in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het los, ca. 4 minuten. Doe vervolgens de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met zout en peper.
  3. 3 Voeg nu de tomatenblokjes, 400 ml water en de Bouillonketeltjes erbij. Laat de saus vervolgens op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Geregeld omroeren.
  4. 4 Kook ondertussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. 5 Verdeel de spaghetti over 4 (warme) diepe borden, schep de saus erover en garneer met geschaafde Parmezaanse kaas.
  6. 6 SERVEERTIP Extra lekker wanneer je wat zongedroogde tomaten toevoegt.
  • Nog een smakelijke tip:

    Voeg een handvol zongedroogde tomaten toe aan je saus

  • Ingrediënten

    • 2 uien
    • 1 teentje look
    • 150 g wortel
    • 150 g selderijstengels
    • 2 el Solo Vloeibare Margarine
    • 400 g gemengd gehakt
    • 1 blikje (à 400 g) tomatenblokjes
    • 2 Bouillonketeltjes Knorr Groenten
    • 400 g spaghetti
    • 50 g geschaafde Parmezaanse kaas
close