Italiaanse Wraps

Italiaanse Wraps

4 (4) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Een leuk idee voor wie niet van chili con carné houdt. Vul je tortillawraps met Italiaanse bolognese saus, verse salade, ui en paprika. Ook eens te porberen als je even geen zin hebt in pasta.

  • Personen4
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd15 minuten

Ingrediënten

  • 1 derde krop ijsbergsla
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 300 g rundergehakt
  • 2 eetlepels margarine
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 1 bokaal Bertolli pastasaus Arrabbiata
  • 1 pak tarwe tortilla’s

Bereiding

  • Was de ijsbergsla en snijd in reepjes. Pel de ui en snijd deze in ringen. Maak de paprika’s schoon en snijd in ringen.
  • Verwarm de margarine in een koekenpan en bak het gehakt los. Voeg het Bouillonketeltje, 100 ml water en de pastasaus toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat 5 minuten op matig vuur doorkoken.
  • Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de warme tortilla’s met ijsbergsla, ui en paprika. Verdeel het Bolognese gehakt erover en rol de tortilla’s op. Snijd de tortilla’s schuin doormidden en serveer op een schaal.
  • Serveertip

    Maak van de rest van de krop ijsbergsla een salade bij de wraps: Snijd de ijsbergsla in grove stukken. Halveer 100 g kerstomaatjes en meng dit door de ijsbergsla. Maak de salade af met een dressing van 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel balsamico azijn.

close