Romige Scampi

Romige Scampi

3.6 (7) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Dit scampi recept is heerlijk als voorgerecht. Maar in combinatie met pasta meteen een stevig hoofdgerecht. Heb je graag pikant, vervang dan het paprikapoeder door cayenne en je hebt meteen een scampi diabolique!

  • Personen4
  • Voorbereiding minuten
  • Bereiding15 minuten

Ingrediënten

  • 400 g scampi gepeld en darmkanaal verwijderd
  • paprikapoeder
  • 1 ui
  • 2 e Solo Vloeibaar
  • 1 blik Knorr Kreeftensoep
  • 3 dl room
  • 3 el versgehakte peterselie

Instructies

  • Pel en snipper de ui.
  • Warm de vloeibare margarine in een pan en stoof de ui aan. Laat de pan dan goed heet worden en bak de scampi aan beide kanten 1 minuut aan. Kruid met de paprika.
  • Voeg er het blik Kreeftensoep en de 3 dl room bij. Roer tot je een gladde saus hebt en laat 3 minuten op zacht vuur sudderen.
  • Werk af met de versgehakte peterselie en dien op met wat stokbrood.
  • Diabolique

    Wil je graag pikant, voeg dan cayennepoeder toe in plaats van paprika of combineer de beide!