Knorr Mélange Plus gamma

Mélange Plus

Wil je weten wat het geheim is van heerlijk gebraden kip? De juiste mix van kruiden en specerijen en een perfecte gaartijd voor een smakelijk en sappig eindresultaat. Maar dat is niet altijd zo makkelijk. Daarom hebben onze Knorr-chefs Mélange Plus ontwikkeld.


Mélange Plus voor Vis

Een kruidenmengeling voor vis met een papillote om alles lekker sappig te houden. Doe de vis met wat spinazie in de papillote. Meng de kruiden met wat room en voeg het mengsel toe in de papillote. Doe het geheel in de oven en je hebt een perfect gekruide, sappige vis!


Nieuws_Melange_Vis


Mélange Plus voor Aardappelen

Varieer je aardappelen met Mélange Plus voor Aardappelen. Doe de aardappelen samen met de kruidenmengeling en wat water in de stoomzak, en stoom het geheel enkele minuten in de microgolfoven. Het resultaat? Heerlijk gekruide patatjes!


Mélange Plus voor Kip

Kip droogt al snel uit wanneer je ze bakt. Niet met onze Mélange Plus voor Kip: doe de kip samen met de kruidenmengeling in de braadzak, en laat het geheel langzaam braden in de oven. Met superlekkere, sappige kipfilets als resultaat!


Mélange Plus voor Varkensgebraad

Varkensgebraad lekker klaarmaken is niet makkelijk. Gebruik onze kruidenmengeling voor Varkensgebraad samen met de bijgevoegde braadzak voor lekker varkensgebraad zonder problemen!


 Nieuws_Melange_Plus_3_varianten

 
close