Gebakken zalm met bechamelsaus

Gebakken zalm met bechamelsaus

3 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Zalm en bechamelsaus passen ongelooflijk goed samen. De tomatenschijfjes zorgen voor een ietwat scherpere smaak en geven het gerecht ook een extra smakelijk uitzicht.

  • Personen4
  • Bereidingstijd20 minuten
  • Kooktijd20 minuten

Ingrediënten

  • 500 ml Knorr Bechamelsaus, kant-en-klar
  • 1 bouillonblokje Knorr Original Groenten
  • 2 el olijfolie
  • 1 el fijngesneden dille
  • 1 kl citroensap
  • 500 g zalmfilet
  • Tomaat, in schijfjes
  • 1 kl versgemalen zwarte peper

Bereiding

  • Meng het bouillonblokje met de olijfolie. Voeg de peper toe. Wrijf de zalmfilets voorzichtig in met deze dikke pasta.
  • Voor de saus meng je de Knorr Bechamelsaus met de dille en het citroensap. Roer goed.
  • Leg de vis in een ovenschaal. Leg op elk stukje een tomatenschijfje.
  • Giet de bechamelsaus erover.
  • Bak in de oven op 220 °C gedurende 15 à 20 minuten.
  • Tip

    Serveer deze gebakken zalm met bechamelsaus met een eenvoudige salade die je op smaak brengt met Knorr Salad Mix Bieslook/Ui.

close