AARDAPPEL- WEDGES OP Z’N GRIEKS

AARDAPPEL- WEDGES OP Z’N GRIEKS

Kruiden, een bouillonblokje en aardappelen is alles wat je nodig hebt voor dit heerlijke bijgerecht.

5 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Personen: 4

Bereiding

  1. 1 Voorverwarm de oven op 220 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in wiggen van dezelfde grootte. Los het blokje Knorr® Bouillon Finesse Groenten op in 100 ml water.
  2. 2 Voeg olijfolie, oregano, ongeschilde knoflookteentjes en het sap van 1 citroen toe. Vermeng goed met de aardappelen.
  3. 3 Leg de aardappelen in een enkele laag op een ondiepe bakschotel. Braad ze gedurende 40 minuten of tot ze zacht zijn. Serveer met tzatziki van knoflook, komkommer en dikke yoghurt.
  • TIP: Voeg vers gehakte rozemarijn of tijm toe aan de aardappelen. Serveer met gebraden vlees. Perfect voor een avondsnack. U kan de aardappelen ook klaarmaken met de Mélange Plus Aardappelen met tuinkruiden.
  • Ingrediënten

    • 8 aardappelen
    • 1 blokje Knorr® Bouillon Finesse Groenten
    • 4 el. olijfolie
    • 1 tl. gedroogde oregano
    • 8 teentjes knoflook
    • 1 citroen
close