Chocoladecake en Carte d’Or Vanilleroomijs

Chocoladecake en Carte d’Or Vanilleroomijs

4 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Nog op zoek naar een makkelijk nagerechtje? Chocoladecake met Carte d’Or Vanilleroomijs is de ideale afsluiter!

  • Personen6
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd8 minuten

Ingrediënten

  • 6 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs
  • 1 grote rechthoekige chocoladebrownie
  • 150 g pure chocolade
  • 1 sinaasappel
  • de geraspte schil (zest)

Bereiding

  • Snij de chocoladebrownie in 6 individuele porties en leg ze op de bordjes.
  • Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen schaal.
  • Smelt de chocola boven een pan met kokend water (au bain marie) of in de microgolfoven.
  • Schep een bolletje Carte D’Or Vanilleroomijs op ieder plakje cake.
  • Versier de cake met de sinaasappelzest.
  • Besprenkel vervolgens met chocoladesaus en serveer meteen.
close