Aardappelen in de oven

Aardappelen in de oven

4.5 (6) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Geroosterde aardappeltjes zijn ideaal als bijgerecht bij een sappig stukkje vlees. Je kan ze echter ook als snack opdienen met een lekker dipsausje bij. Aardappelen in de oven klaarmaken is zeker niet moeilijk en in een wip zijn de aardappeltjes lekker krokant. Extra lekker met een takje rozemarijn!

  • Personen4
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd35 minuten

Ingrediënten

  • 600 g kleine vastkokende aardappelen
  • 6 el Solo Vloeibaar
  • 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Mediterraan

Bereiding

  • Warm de oven voor op 140°.
  • Schrob de aardappeltjes schoon en dep ze droog. Snijd ze in partjes en schik ze in een ovenschotel in 1 platte laag.
  • Plet de bouillonblokjes met behulp van een vork en roer ze door de vloeibare margarine. Druppel over de aardappelen en schuif ze 20 minuten in een op 140° voorverwarmde oven.
  • Verhoog de temperatuur tot 180° en laat nog 10 minuten garen tot ze krokant zijn.
  • Variatie

    Koud zijn deze aardappelpartjes ook lekker. Meng ook een zeer fijn gehakt teentje look door de vloeibare margarine.

close