Belgische asperges in groentebouillon met gehakt ei

Belgische asperges in groentebouillon met gehakt ei

4.3 (7) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

  • Personen4
  • Bereidingstijd15 minuten
  • Kooktijd15 minuten

Ingrediënten

  • 2 bussels witte asperges
  • 4 hoeve-eieren
  • 1 bussel peterselie
  • 1 l water
  • 2 blokjes Knorr Bouillon FinesseTuinkruiden

Bereiding

  • Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller.
  • Kook ze al-dente in 1l kokend water met de 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Tuinkruiden.
  • Laat 5dl van het kookvocht inkoken tot ongeveer 3dl.
  • Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel ze en hak eiwit en eigeel afzonderlijk fijn.
  • Hak de peterselie fijn, Warm het gehakt ei en de peterselie op in de ingekookte bouillon en breng op smaak met zout en peper.
  • Serveer de asperges in een diep bord en nappeer met de bouillon.
close