Biefstuk met gecarameliseerde uien

Biefstuk met gecarameliseerde uien

3 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

  • Personen4
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd15 minuten

Ingrediënten

  • zeezout
  • peper
  • 1 eetlepel honing
  • 250 ml water
  • 500 g biefstuk
  • 5 eetlepels Solo
  • 4 uien
  • 0.5 blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees

Bereiding

  • Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
  • Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
  • Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
  • Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
  • Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
  • Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
  • Schep de uien bij het vlees.
  • Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.
close