Cappuccino van Kreeft en Langoustinesoep

Cappuccino van Kreeft en Langoustinesoep

3 (1) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Smeuïge bisque van kreeft en langoustines. Een leuk ideetje voor met Kerst.

  • Personen4
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd10 minuten

Ingrediënten

  • 125 ml slagroom
  • 1 pak Knorr Sensations Moments Gourmet Bisque van Kreeft en Langoustine
  • 2 eetlepels oranje viseitjes
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 8 soepstengels
  • 2 eetlepels verse roomkaas
  • 1 theelepel cognac

Bereiding

  • Voeg aan de slagroom wat peper en zout toe en klop de room bijna stijf. Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Meng de viseitjes met de bieslook. Besmeer 3 cm van een uiteinde van elke soepstengels met roomkaas en rol de kaaskant vervolgens door het viseitjes-bieslookmengsel.
  • Schep de soep in 4 soepkopjes en schep de room voor de kinderen er eerst op. Klop dan snel een paar druppels cognac door de room en schep de room op de soep in de andere soepkommen.
  • Zet de kopjes op grote borden. Leg de soepstengels ernaast.
  • Variatie

    In plaats van soepstengels is het ook lekker om warme toost met stukjes kreeft bij de soep te serveren.

close