Ovenschotel Zalm en Asperge

Ovenschotel Zalm en Asperge

4.5 (17) | Dit recept heb je al beoordeeld
Close

Wat vind jij van dit recept?

Budgetvriendelijke ovenschotel met zalm, spinazie en Aspergecrème. Steeds feest en zo klaar op een doordeweekske werkdag.

  • Personen4
  • Bereidingstijd minuten
  • Kooktijd60 minuten

Ingrediënten

  • 350 g zalmfilet, in blokjes
  • 400 g verse spinazie
  • 350 g aardappelen, in blokjes
  • 75 g geraspte kaas
  • 1 blik Knorr Asperge Crèmesoep

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  • Kook de spinazie en de aardappelblokjes (1,5 x 1,5 cm) 5 min. in ruim water. Giet deze vervolgens af. De zalmblokjes hoeven niet te worden voorgekookt.
  • Meng de zalmblokjes, de aardappelblokjes en de spinazie met de inhoud van het blik Knorr Asperge Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen).
  • Breng het mengsel over in een ingevette ovenschaal en strooi de kaas erover. Bak de schotel in 45 min. gaar in het midden van de oven.
close